Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından destek ağırlıkmlarına kadar kullanılan düzen renkleri süresince kendine makam edinmiş renk olarak enikonu dikkat çekiyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz devim bilimi bir etki elde edebilirsiniz.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek bâtınin bayağı kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size haremlik edecektir.

Nesil sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini sağlamlaştırır ve başka renklerle harmonik bir intibak katkısızlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir alım katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Bu arada duvara beş on faaliyet salmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği üzere uygulamalardan da arkalama alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her yan arasında yerinde kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek ciğerin yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi neutren antrasit gri boya tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya antrasit gri boya ulaştığında sakin ve gailesiz bir platform oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve karmaşık bir gökyüzü oluşturma konusunda epey kuvvetli bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık antrasit duvar boyas sunar.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri yetişkin bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sofistike bir gaz yuvarı kazandırır.

Gri pembe ev dekorasyonu sayesinde şekersiz ve kırnak enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi oldukça esen bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page